Διεύθυνση

ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Μαντώς Μαυρογένους 23
542 49
Τηλ. 2310 32 38 39
Φαξ 2310 32 61 08
6946 470 157
6972 464 991
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία νέα

20η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ 15/5/2024

Την Τετάρτη 15/5/2024 πραγματοποιήθηκε η 20η συνάντηση χορωδιών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής στο Δημοτικό θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στη Καλαμαριά, με πρωτοβουλία και οργάνωση του Παγχαλκιδικού Συλλόγου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος με την σειρά εμφάνισης του; οι χορωδίες.

- Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Θεσσαλονίκης

- Δημοτικής Ενότητας Μ. Παναγίας του Δήμου Αριστοτέλη

- Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Θεσσαλονίκης

- Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμαριάς «Η ΚΗΦΙΣΙΑ»

- Παγχαλκιδικού Συλλόγου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Η χορωδιακή συνάντηση ήταν αφιερωμένη στον επί δεκαετία μουσικό διευθυντή της χορωδίας του Παγχαλκιδικού Συλλόγου αείμνηστο Νικόλαο Καλαϊτζή, ο οποίος και τιμήθηκε με ειδική πλακέτα. Tην πλακέτα παρέλαβε η κόρη του, από τον επίτιμο πρόεδρο του Παγχαλκιδικού κ. Καρτσιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στο ήθος και το έργο του εκλιπόντος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ι. Κοτσάνης, σε μία σύντομη αλλά ουσιαστική και ευαίσθητη ομιλία του, αναφέρθηκε στο βιογραφικό του Ν. Καλαϊτζή και σκιαγράφησε το ήθος ενός μειλίχιου ευγενικού και εραστή της μουσικής ανθρώπου.

Η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και το αποτέλεσμα από την σύμπλευση της παραδοσιακής και έντεχνης μουσικής ήταν εντυπωσιακό. Η Μουσική βραδιά έκλεισε με την απόδοση δύο τραγουδιών, του Σταύρου Κουγιουμτζή, από όλες τις χορωδίες σε ένα κλίμα τραγουδιστικού οίστρου.

Την Μουσική συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Συντονιστής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κ. Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς κ. Γιαννακός, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη κ. Ενεχελίδου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Παγχαλκιδικού κ. Καρτσιώτης, εκπρόσωποι των Χορωδιών, η οικογένεια του τιμώμενου Ν. Καλαϊτζή, μέλη και φίλοι του Παγχαλκιδικού Συλλόγου κ.α.

Το θέατρο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να στεγάσει τους χορωδούς και το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το φιλόξενο χώρο.

Την Χορωδιακή συνάντηση παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία ο Γεν. Γραμματέας του Παγχαλκιδικού κ. Αστέριος Λυρτζής.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τις χορωδίες με τους εκπροσώπους τους που έλαβαν μέρος στην 20η Μουσική συνάντηση, όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Παγχαλκιδικού και όλους τους συντελεστές της άρτια οργανωμένης μουσικής βραδιάς. Περισσότερες φωτογραφίες στα δύο profil στο facebook του Συλλόγου

 

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Παγχαλκιδικού Συλλόγου ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ .

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 15/5/2024 ώρα 19.00, στο   Δημοτικό θέατρο ΄΄ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΓΙΟΥΤΖΗΣ΄΄ στην Καλαμαριά,   Χηλής 12,  ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος διοργανώνει συνάντηση   Χορωδιών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

        Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον επί 10ετίας  δάσκαλο της χορωδίας του Παγχαλκιδικού, αείμνηστο  Νικόλαο Καλαϊτζή.

       Επισυνάπτουμε πρόγραμμα - πρόσκληση για την εκδήλωση.

       Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

        Σας περιμένουμε

                                                                    Το Διοικητικό Συμβούλιο